Starkey Laboratories

Η Starkey είναι παγκόσμιος ηγέτης στο σχεδιασμό, ανάπτυξη και διανομή ολοκληρωμένων λύσεων ακοής.

Ιδρύθηκε το 1967. Η έδρα της είναι στην Μινεσσότα των ΗΠΑ. Σήμερα, με εγκαταστάσεις σε 18 χώρες και 3250 άτομα προσωπικό παγκοσμίως, είναι από τους κορυφαίους κατασκευαστές ακουστικών βαρηκοϊας.

 

Starkey Hearing Aids

Η Starkey είναι πολύ περισσότερο από τα ακουστικά που κατασκευάζει. Είναι εμπειρία. Τέτοια που δεν υπόσχεται περισσότερα, αλλά που καταφέρνει περισσότερα. Περισσότερη επικοινωνία, περισσότερη συμμετοχή και περισσότερες ευκαιρίες για να κάνετε αυτά που θέλετε να κάνετε.

Κι αυτό γιατί η φιλοσοφία της Starkey, από την πρώτη μέρα, ήταν «μέλημα μας είναι η ακοή». Και δέσμευση της η συνεχης εξέλιξη της τεχνολογίας των ακουστικών.

 

Starkey Hearing Aids

Έτσι, κτίζει συνεργασίες με τα εκατομμύρια των ανθρώπων που φοράνε τα ακουστικά της, επεκτείνει συνεχώς τις φιλανθρωπικές της δραστηριότητες μέσω του Ιδρύματος Starkey κι εργαζεται καθημερινά για να βοηθήσει τους ανθρώπους με απώλεια ακοής να βιώσουν περισσότερα.


Starkey Building

Καινοτομία

Όταν πρόκειται για καινοτομία, ένα όνομα ακούγεται περισσότερο…

 

Starkey Innovation

Απόδοση, Άνεση, Εξατομίκευση
Τα ακουστικά βαρηκοϊας της Starkey δημιουργούν μια απαράμιλλη ακουστική εμπειρία ενώ εξαλείφουν μερικά από τα πιο άσχημα χαρακτηριστικά των παλαιότερων γενεών ακουστικών. Για πρώτη φορά τα ακουστικά είναι πρακτικά χωρίς σφύριγμα. Ακόμη, το σύστημα αυτόματης αναγνώρισης τηλεφώνου αισθάνεται πότε σηκώνεται ένα τηλέφωνο και ρυθμίζεται ανάλογα. Αυτές κι άλλες καινοτομίες σχεδιάστηκαν για να σας δώσουν το μέγιστο της απόδοσης, της άνεσης και της εξατομίκευσης και να εξασφαλίσουν την καλύτερη δυνατή ακουστική εμπειρία.

 

Starkey Innovation

4 δεκαετίες καινοτομίας
Ευθύς εξ αρχής, η Starkey έκανε τα πράγματα με διαφορετικό τρόπο. Με στόχο, όχι απλά την κατασκευή ακουστικών βαρηκοϊας, αλλά τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των ανθρώπων μέσω της τεχνολογίας και της καινοτομίας, κατασκεύασε το πιο εξελιγμένο τμήμα έρευνας κι εξέλιξης στη βιομηχανία των ακουστικών.

Starkey Innovation

Ερευνώντας το μέλλον
Με έδρα στο Berkley, CA το Starkey Hearing Research Center, οι ερευνητές της ερευνούν ιατρικές και τεχνολογικές καινοτομίες σε δύο τομείς: την επιστήμη της ακουστικής αντίληψης (πως δηλαδή το ακουστικό σύστημα αντιλαμβάνεται τους ήχους) και την τεχνολογία επεξεργασίας του ήχου (πως τα συστήματα ακοής μπορούν να τροποποιήσουν τον ήχο για να ενισχύσουν την ακοή). Σε συνεργασία με κορυφαίους ερευνητές και πανεπιστήμια από όλο τον κόσμο η Starkey εξακολουθεί να αναζητεί τρόπους για την καλύτερη κατανόηση της επιστήμης της απώλειας ακοής και των επιπτώσεων της στη ζωή μας, έτσι ώστε να μπορέσουμε να συνεχίσουμε την ανάπτυξη της τεχνολογίας για τη βελτίωση της.

 

Starkey Innovation

Starkey Hearing Fountation

Το μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα ίδρυμα της Starkey που αποστολή του είναι η ευαισθητοποίηση της κοινωνικής συνείδησης για την ακοή μέσω της εκπαίδευσης και της έρευνας, παρέχοντας παράλληλα το χάρισμα της ακοής σε όσους το έχουν ανάγκη σε όλο τον κόσμο.

 

Starkey Hearing Foundation

Το 1984 το ξεκίνησε με μια απλή φιλοσοφία «Μόνοι δεν μπορούμε να κάνουμε πολλά, μαζί μπορούμε να αλλάξουμε τον κόσμο». Με το σύνθημα «Έτσι ο κόσμος μπορεί να ακούσει», ο ιδρυτής του και ιδρυτής της Starkey, William F. Austin, έχτισε έναν οργανισμό για να υλοποιήσει το όνειρό του. Σήμερα το ίδρυμα στηρίζεται στις προσπάθειες και τις δωρεές χιλιάδων εθελοντών από όλο τον κόσμο. Η υποστήριξη αυτή επιτρέπει στο ίδρυμα κάθε χρόνο να παραδίδει πάνω από 50.000 ακουστικά βαρηκοϊας παγκοσμίως σε άτομα που τα έχουν ανάγκη (πρόγραμμα Hearing Angel).

 

Starkey Hearing Foundation

Παράλληλα προωθεί την ευαισθητοποίηση σε θέματα υγιεινής των αυτιών κι υποστηρίζει την έρευνα και την εκπαίδευση (πρόγραμμα Sound Matters).

 

Starkey Hearing Foundation

 

 

video

Μάθετε περισσότερα: Starkey Hearing FoundationStarkey S Series iQ

Η σειρά  "S" με την ενσωματωμένη τεχνολογία Drive Architecture  είναι η πιο εξελιγμένη σειρά της STARKEY. Με την προσθήκη του Voice IQ, του επαναστατικού συστήματος διαχείρησης θορύβου της  STARKEY, η σειρά "S" εμπεριέχει μέγιστη απόδοση, άνεση και εξατομίκευση κι είναι ικανή να καλύψει οποιαδήποτε ακουστική και εμφανισιακή ανάγκη.

 

S Series

Το πρωτοποριακό σύστημα Voice IQ θα αλλάξει για πάντα τον τρόπο ακούτε τις συζητήσεις. Εξελιγμένη τεχνολογία φτιαγμένη ειδικά για το στυλ σας.

 

 

video

Ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι χρήστες ακουστικών βαρηκοϊας είναι το να ακούει καλά μέσα στο θόρυβο. Το IQ είναι σχεδιασμένο να ενισχύει την ανθρώπινη φωνή και να χαμηλώνει τον περιβάλλοντα θόρυβο.

Τα βασικά χαρακτηριστικά της σειράς S-Series iQ είναι:

 

Drive Architecture
Είναι η νέα εξελιγμένη τεχνολογία της Starkey. Χρησιμοποιώντας πολυπύρηνους επεξεργαστές καταφέρνει τρεις φορές πιο γρήγορη επεξεργασία σε σχέση με τις προηγούμενες τεχνολογίες. Η τεχνολογία Drive Architecture φέρνει τις τεχνολογίες που ήδη είχαν ξεχωρίσει σε εντελώς νέο επίπεδο, προσφέροντας άνεση,υψηλής ανάλυσης ήχο και ήπια μετάβαση από το ήσυχο περιβάλλον σε θορυβώδες. Επιπλέον οφέλη του Drive Architecture είναι ο μηδενισμός του σφυρίγματος, η εξαιρετική απόδοση στο θόρυβο και η απόδοση στο τηλέφωνο.
Purewave Feedback Eliminator
Το μεγαλύτερο πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι χρήστες ακουστικών βαρηκοϊας είναι το ενοχλητικό σφύριγμα. Χάρη στο επαναστατικό σύστημα Purewave Feedback Eliminator τα ακουστικά της Starkey πρακτικά εξολοθρεύουν το βουητό και το σφύριγμα.
Sweep technology
τεχνολογία αφής. Τα οπισθοωτιαία της σειράς δεν έχουν πια κουμπιά και διακόπτες. Τα πάντα γίνονται απλά ακουμπώντας το ακουστικό.

S-Series Sweep Technology

InVision Directionality
Είναι πολύ πιθανό να μπορείτε να ακούτε κάποιον συνομιλητή που βρίσκετε μπροστά σας σε ησυχία αλλά όταν το επίπεδο του περιβάλλοντα θορύβου ανέβει να δημιουργείται πρόβλημα. Τα S Series είναι σχεδιασμένα να αναλύουν διαρκώς τους ήχους του περιβάλλοντος και να επιλέγουν αυτόματα το ανάλογο πρόγραμμα για την ανάλογη περίπτωση. Έτσι μπορούν να παράσχουν την καλύτερη απόδοση της ομιλίας ακόμη και στις πιο θορυβώδεις καταστάσεις.
Automatic Telephone Solution
Όλοι οι χρήστες ακουστικών βαρηκοϊας γνωρίζουν ότι οι τηλεφωνικές συνδιαλέξεις μπορεί μερικές φορές να είναι δύσκολες. Με το σύστημα Automatic Telephone Solution τα ακουστικά της Starkey πρακτικά εξαφανίζουν το ενοχλητικό σφύριγμα ενώ ρυθμίζονται αυτόματα για βέλτιστη τηλεφωνική επικοινωνία.
Music & TV
Ειδικό πρόγραμμα που επιτρέπει στο ακουστικό σας να ρυθμιστεί αυτόματα στην προκαθορισμένη επιλογή η οποία είναι η πιο κατάλληλη για εσάς
T 2 Remote
Πρωτοποριακή τεχνολογία που επιτρέπει στο χρήστη να ρυθμίζει την ένταση και τα προγράμματα του ακουστικού του εύκολα και διακριτικά χρησιμοποιώντας οποιοδήποτε σταθερό ή κινητό τηλέφωνο.

S-Series Remote Technology

T 2 on demand
Η Starkey πρώτη στον κόσμο παρουσιάζει την τεχνολογία Τ2 on demand.Οποιαδήποτε ρύθμιση - διόρθωση στο ακουστικό μπορεί πλέον να γίνεται από το σπίτι σας, κανοντας απλά ένα τηλεφώνημα στον ακοοπροθετιστή σας. Τέρμα πια οι κουραστικές επισκέψεις στο κατάστημα που προμηθευτήκατε το ακουστικό σας!!!! Όποτε νιώσετε την ανάγκη για κάποια ρύθμιση - διόρθωση του ακουστικού σας δεν έχετε παρά να κάνετε ένα τηλεφώνημα στον ειδικό ακοοπροθετιστή σας και αυτός θα σας ρυθμίσει το ακουστικό δια τηλεφώνου!!!!!
Hydrashield
Χάρις στην τεχνολογία Hydrashield της Starkey, τα ακουστικά της πλέον είναι αδιαπέραστα από νερό, υγρασία,ιδρώτα και σκόνη. 100% αδιάβροχα.

S-Series Hydrashield Technology

Δείκτες
Αυτόματοι δείκτες φωνής που ενημερώνουν το χρήστη για την κατάσταση του ακουστικού και της μπαταρίας.
Surround Town
Προσομειωμένοι περιβαλλοντικοί ήχοι από το πρόγραμμα Inspire της Starkey εξασφαλίζουν τη σωστή ρύθμιση του ακουστικού.
Data logging
Το ακουστικό καταγράφει το ιστορικό χρήσης του κι έτσι ο ειδικός ακοοπροθετιστής σας μπορεί ανα πάσα στιγμή να το συμβουλευτεί για να βελτιώσει τη ρύθμιση του ακουστικού σας

Starkey Soundlens Series

100% αόρατο, 100% εκπληκτικό

Τα ακουστικά βαρηκοϊας πρέπει να ακούγονται,όχι να βλέπονται. Το Soundlens το πρώτο ακουστικό IIC (invisible-in-the canal) ακουστικό στον κόσμο είναι η καλύτερη απάντηση σε αυτό. Όχι μόνο είναι αόρατο αλλά είναι εφοδιασμένο με την κορυφαία σειρά κυκλωμάτων της Starkey, την S Series Voice IQ.

 

 

 

video

 

Τα βασικά χαρακτηριστικά της σειράς Soundlens είναι:

 

IIC (Invisible in-the canal)
Το μόνο 100% στο σχήμα του ακουστικού πόρου, εντελώς αόρατο, ψηφιακό, πλήρως προγραμματισμένο ακουστικό.

Starkey Soundlens IIC

Purewave Feedback Eliminator
Εξαφανίζει πλήρως το ενοχλητικό σφύριγμα
Voice IQ
Σχεδιασμένο να βελτιώνει την κατανόηση της ανθρώπινης ομιλίας μέσα σε θόρυβο
T2 remote control
Επιτρέπει τη ρύθμιση του ακουστικού με τη χρήση οποιουδήποτε σταθερού ή κινητού τηλεφώνου

S-Series Remote Technology

Destiny Series

Η σειρά Destiny είναι σχεδιασμένη να ταιριάζει στην πλειοψηφία των ανθρώπων.

Αποτελείται από μεγάλη γκάμα μοντέλων κατάλληλα διαμορφωμένη ώστε να ταιριάζει στις ακουστικές και στυλιστικές ιδιαιτερότητες του καθένα από εμάς.

Τα βασικά χαρακτηριστικά της σειράς Destiny είναι:

 

Starkey AFM Active Feedback Manager (AFM)
Επαναστατική, αποτελεσματική μέθοδος καταστολής του σφυρίγματος
Starkey AFM Directional Speech Detector (DSD)
Σύστημα εντοπισμού ανθρώπινης φωνής και εστίασης πάνω της.Παρακολουθεί συνεχώς το ηχητικό περιβάλλον και προσαρμόζεται επάνω του.
Starkey ATR Automatic Telephone Response (ATR)
Οι χρήστες ακουστικού βαρηκοϊας ξέρουν πολύ καλά ότι οι τηλεφωνικές συνομιλίες μπορεί καμμιά φορά να αποδειχθούν δύσκολες. Με το ATR η σειρά Destiny πρακτικά εξαφανίζει το ενοχλητικό σφύριγμα που εμφανίζεται όποτε πλησιάζουμε το ακουστικό του τηλεφώνου στο αυτί μας, ενώ ταυτόχρονα, αυτόματα ρυθμίζεται στην καλύτερη δυνατή ρύθμιση για το τηλέφωνο.
Starkey ASAcoustic Signature (A.S.)
Ένα πρωτοποριακό σύστημα. Το σύστημα εντοπίζει και αποθηκεύει τα ηχητικά περιβάλλοντα που κινείται ο χρήστης καθημερινά, και κατόπιν, αυτόματα προσαρμόζεται σε αυτά,κάθε φορά που θα ξαναβρεθεί εκεί. Έτσι, ο χρήστης μετακινείται από εστιατόριο σε ταξί , και από εκεί στο σπίτι,χωρίς να χρειαστεί να κάνει καμία ρύθμιση στο ακουστικό!!!!
Starkey Self-CheckSelf check
Αυτοέλεγχος. Απλά ανοίξτε και κλείστε την μπαταρία 3 φορές και το ακουστικό κάνει έλεγχο μόνο του σε μικρόφωνο, κύκλωμα και μεγάφωνο.
Starkey ReminderReminder
Υπενθυμιτής. Το ακουστικό υπενθυμίζει στο χρήστη του ανά τακτά χρονικά διαστήματα, την ανάγκη για service.
Starkey VIVoice Indicator
Πλέον το ακουστικό ενημερώνει για πεσμένη μπαταρία, αλλαγή μνήμης και στα ελληνικά!!!!!

Pediatrics

Starkey Pediatrics

Starkey pediatrics hearing aids ένας κόσμος θαυμάτων

Τα ακουστικά βαρηκοϊας για τα παιδικά αυτιά. Και τις καρδιές.

Εάν στο παιδί σας έχει διαγνωστεί απώλεια ακοής ή αν απλά έχετε υποπτευθεί ένα πιθανό πρόβλημα, είναι πολύ σημαντικό να ξεκινήσετε μια παρέμβαση το δυνατόν συντομότερο, δεδομένου ότι και λίγοι μήνες είναι μια σημαντική καθυστέρηση όταν αφορά τον ταχύτατα εξελισσόμενο παιδικό εγκέφαλο. Οι μελέτες δείχνουν ότι η έγκαιρη παρέμβαση συμβάλει στη βελτίωση της γλωσσικής ανάπτυξης, της ακαδημαϊκής επιτυχίας και κατ’επέκταση στην αύξηση των ευκαιριών στη ζωή των εν λόγω παιδιών.

 

Starkey Pediatrics

Η πρωτοπορία της Starkey βασίζεται στη φιλοσοφία της σχεδίασης τους : κάθε καινοτομία που κάνουμε πρέπει πρώτα να αποδειχθεί ότι προσφέρει μια καλύτερη εμπειρία ακρόασης για τους ασθενείς μας. Για τα παιδιά αυτό σημαίνει, εξαιρετική απόδοση,έξυπνη τεχνολογία που αναγνωρίζει κι ενισχύει σημαντικούς ήχους όπως η ομιλία, με παράλληλη μείωση του περιβαλλοντικού θορύβου.

 

Starkey Pediatrics

Τα χαρακτηριστικα αυτών των ακουστικών βαρηκοϊας έχουν σχεδιαστεί για να καλύπτουν ευρεία γκάμα ηλικιών, και ο ειδικός ακοοπροθετιστής θα ενεργοποιήσει τα κατάλληλα για την ηλικία του παιδιού σας. Για παράδειγμα, ο πρωταρχικός στόχος για τα μωρά είναι να ακούνε όσο γίνεται μεγαλύτερη γκάμα ήχων, αλλά όταν ένα παιδί ξεκινάει το σχολείο, ο έλεγχος του θορύβου και ο προσανατολισμός στο χώρο γίνονται πολύ πιο σημαντικοί.

Τα βασικά χαρακτηριστικά της σειράς Pediatrics είναι:

 

Γρήγορη επεξεργασία ήχου
Η σειρά Pedriatics είναι εξοπλισμένη με τον βραβευμένο πολυπύρηνο επεξεργαστή Drive Architecture. Ουσιαστικά είναι σαν μίνι-υπολογιστές που επιτρέπουν γρήγορη επεξεργασία, καλύτερη διαχείριση θορύβου και εκπληκτική αναγνώριση φωνής
Συμβατότητα FM System
Είναι πολύ σημαντική στη σχολική ηλικία και τα ακουστικά της Starkey είναι συμβατά με όλα τα συστήματα FM.Μάλιστα δεν απαιτείται έξτρα εξοπλισμός, αφού το σύστημα αυτό είναι ενσωματωμένο μέσα στο ακουστικό.
100% Αδιάβροχα
Όλα τα ακουστικά Pedriatics της Starkey είναι 100% αδιάβροχα σε νερό,ιδρώτα,σκόνη και υγρασία.
Voice IQ
Το καλύτερο σύστημα διαχείρισης θορύβου στον κόσμο.
Sweep Technology
Λειτουργία αφής. Εύκολη ρύθμιση με απλό χάϊδεμα
Τ2 
Τα μεγαλύτερα παιδιά μπορούν να ρυθμίζουν το ακουστικό τους με τη χρήση οποιουδήποτε τηλεφώνου