Σε περίπτωση που για λόγους υγείας ή αδυναμίας μεταφοράς δεν υπάρχει η δυνατότητα να μεταβείτε σε κάποιο από τα καταστήματά μας για αξιολόγηση της ακοής σας, έχουμε τη δυνατότητα να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας σε προσυμφωνημένη επίσκεψη κατ’ οίκον , χωρίς κάποια χρέωση.

Εκτός από την διευκόλυνση που μπορεί αυτό να σας παρέχει, από άποψη μετακίνησης, μπορεί να μας δώσει πολύτιμα στοιχεία σχετικά με την καθημερινότητά σας, το οικογενειακό σας περιβάλλον, το ιστορικό σας και το χώρο μέσα στον οποίο κινείστε, ώστε να προσαρμόσουμε κατάλληλα τις ρυθμίσεις του ακουστικού και να εκπαιδεύσουμε τους ανθρώπους που σας φροντίζουν στη σωστή τοποθέτηση του ακουστικού σας, στην αλλαγή των μπαταριών και του καθαρισμού του.

Επίσης, μπορούμε να σας προμηθεύσουμε με τα κατάλληλα αναλώσιμα (μπαταρίες, φίλτρα), καθώς και να διαπιστώσουμε αν υπάρχει κάποια βλάβη στο ακουστικό και να φροντίσουμε για την δωρεάν αποστολή του στο εργαστήριό μας.

Καλέστε σε ένα από τα καταστήματά μας, ανάλογα με την περιοχή που βρίσκεστε και κατόπιν τηλεφωνικής συνεννόησης, θα μπορέσουμε να σας εξυπηρετήσουμε στο χώρο σας.

ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ ΤΩΡΑ 2310 250 110