Κάθε ακουστικό βαρηκοΐας είναι μια μικροσκοπική συγκέντρωση ηλεκτρονικών στοιχείων κυκλώματος που περιβάλλονται από ένα πλαστικό κάλυμμα. Κάθε ακουστικό βαρηκοΐας αποτελείται από τα εξής: ένα μικρόφωνο που συλλαμβάνει τον ήχο, έναν ενισχυτή που ενισχύει και προωθεί τον ήχο, και έναν δέκτη (μεγάφωνο) που δίνει τον ενισχυμένο ήχο στο αυτί. Όλα τροφοδοτούνται από μικροσκοπικές μπαταρίες που αντικαθίστανται ή είναι επαναφορτιζόμενα.
Αλλά χάρη στην τεχνολογία των τσιπ των μικροεπεξεργαστών ή υπολογιστών, τα τωρινά ακουστικά βαρηκοΐας ξεπερνούν κατά πολύ την απλότητα αυτών που περιγράψαμε ανωτέρω.
Οποιοδήποτε ακουστικό βαρηκοΐας που αγοράζετε πρέπει να βοηθήσει να αντισταθμίσει την απώλεια της ακοής σας και να είναι άνετο για να το φορέσετε. Εξίσου σημαντική είναι η τοποθέτηση και η δέσμευση του χρήστη να το φοράει - είτε είστε εσείς ή κάποιος γνωστός σας. Χρειάζεται χρόνο και αφοσίωση για να έχετε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα από οποιοδήποτε ακουστικό βαρηκοΐας.
Υπάρχουν πολλοί τύποι ακουστικών βαρηκοΐας, και πολλά πρότυπα από κάθε κατασκευαστή. Το σημαντικό είναι να βρείτε την καλύτερη λύση για τις ανάγκες της δικής σας ακοής.

ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ ΤΩΡΑ 2310 250 110